Een opfrisbeurt voor uw keuken

Jaren geleden kocht u een mooie en functionele keuken in een statement kleur, nu bent u die rode kleur beu en overdenkt u om een nieuwe keuken te laten plaatsen. Een flinke uitgave puur vanwege de kleur. Wat als er een zeer interessant alternatief is? Kozijnwrap biedt u hét alternatief! Wij kunnen uw keuken een geheel nieuwe look geven simpelweg door deze te beplakken met onze hoogwaardige folie.

Uw statement dieprode keuken kan omgetoverd worden in een keuken met een industriële look, een moderne en strakke look of een warme eikenhouten look. De mogelijkheden zijn eindeloos met de enorme keuze aan folies met verschillende kleuren, designs en finishes (mat of glanzend).

Een keuken plakken is dat een slimme oplossing? Of moet u na twee jaar de folie eraf laten schrappen om vervolgens opnieuw te laten beplakken? Waarom zou u voor onze folie kiezen? Gegronde vragen en daarom vertellen we u graag een paar belangrijke features van de folie om u te overtuigen van de hoogstaande kwaliteit ervan.

Omdat de folie uit één gietlaag bestaat wordt het risico op opstaande randjes (edge-lifting) tot een minimum gebracht. Daarnaast is de folie sterk belijmd waardoor de onthechting langs randen wordt beperkt. De folie is door en door gekleurd waardoor één laag folie voldoende is om een dieprode kleur te transformeren tot een strak witte kleur. De folie is bestand tegen temperatuurschommelingen, verwering en UV-licht. Avery Dennison, onze leverancier, is zo overtuigd van de duurzaamheid van hun producten dat zij 10 jaar garantie bieden op de folie zelf.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Graag vertellen we u de mogelijkheden voor uw keuken!

Offerte Aanvraag

    Vraag hier een offerte aan    Loading...
    Share This