Vastgoedbeheer

Kozijnen

Vastgoedbeheerders weten als geen ander dat kozijnen een hekel punt kunnen zijn als het aankomt op onderhoud en vervanging bij huurwoningen, bedrijfspanden etc. Wij, bij Kozijnwrap, bieden hiervoor de uitkomst.

Wij maken gebruik van een innovatieve techniek om bij beschadigde of verkleurde maar technisch goede kozijnen een kostenbesparende renovatie uit te voeren. Door middel van onze façade folie verlengen wij de levensduur van de kozijnen en geven wij uw panden een facelift. Dit resulteert in waarde verhoging van uw panden, daarmee beperkt u leegstand en versterkt u de doorloopsnelheid van verhuur.

Bij onderhoud en verbetering van onroerend goed wordt steeds meer gebruik gemaakt van façade folie als vervanging van verf. Waarom? Onze façade folie kan worden toegepast daar waar verf geen optie is. Kunststof, aluminium, gecoat en niet-gecoate stalen kozijnen of gevelelementen kunnen allemaal beplakt worden met onze duurzame en milieuvriendelijke façade folie.

Omdat onze folie door en door gekleurd is kan ons applicatie team de kozijnen en gevelelementen met één laag folie al restylen waardoor een woning in een korte tijd geheel kan worden gerenoveerd.

Kozijnwrap maakt het verschil in het onderhoud en verbetering van onroerend goed! Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier. Bekijk ook onze wrap en folie techniek page voor meer informatie over de techniek, de voordelen en garantie.

Offerte Aanvraag

Vraag hier een offerte aan

Loading...
Share This