Particulier

Kunststof & aluminium kozijnen

Kunststof en aluminium kozijnen staan erom bekend weinig onderhoud nodig te hebben en daarom wordt er regelmatig voor deze optie gekozen. Toch komt het veel voor dat kozijnen door de jaren verkleuren vanwege weersinvloeden. De kozijnen kunnen technisch gezien nog prima in orde zijn maar de kleur laat te wensen over. Een manier om uw kozijnen er als nieuw uit te laten zien is door ze te laten beplakken met folie.

Bij Kozijnwrap gebruiken we façade folie van Avery Dennison, een mooie folie van zeer hoge kwaliteit die uw kozijnen een tweede leven geeft. Deze folie is zowel voor kunststof als aluminium kozijnen geschikt. U kunt kiezen uit een aantal mooie RAL-kleuren met een zijdeglans of hoogglans finish. Door middel van de façade folie wordt de levensduur van uw kozijnen verlengd en daarnaast zien de kozijnen er weer als nieuw uit.

Heeft u gevelelementen zoals rabatdelen of trespa panelen? Zijn deze verkleurd of is de kleur niet meer van deze tijd? Geen enkel probleem, ook deze onderdelen kunnen wij voor u foliëren. 

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw kozijnen en/of gevelelementen. Vraag dan vandaag nog vrijblijvend meer informatie op via ons contactformulier. Wilt u meer weten over de techniek of de producteigenschappen van onze folies ga dan naar wrap en folie techniek en laat u overtuigen van de hoogwaardige kwaliteit van onze producten!

Offerte Aanvraag

Vraag hier een offerte aan

Loading...
Share This