Van aanvraag tot uitvoer

Aanvraag & Offerte

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website! U heeft interesse in onze wrap en folie techniek en wilt graag meer informatie, vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor uw woning? Dan willen we u vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar info@kozijnwrap.com met in ieder geval de volgende gegevens*;

  • volledige adresgegevens,
  • uw telefoonnummer,
  • een aantal foto’s van het in te pakken object,
  • de maatvoering (l x b x h),
  • een korte beschrijving van uw wensen (kleur, afwerking folie e.d.).

*De door u verstrekte gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen gebruikt worden voor de toezending van de door u opgevraagde informatie. De gegevens zullen in geen geval aan derden worden verstrekt. 

Met bovenstaande gegevens hebben we een duidelijk beeld van uw wensen en kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen. Hebben wij nog vragen aan de hand van uw aanvraag, nemen wij even telefonisch contact met u op om samen uw aanvraag door te spreken. 

 

Afspraak op locatie

Bij projecten vanaf 500 strekkende meters kozijnprofiel wordt er een afspraak op locatie gemaakt zodat we samen met u uw wensen kunnen doornemen. Onze insteek tijdens deze afspraak is om uw behoeften en wensen te peilen wat betreft de onderhoudsintensiteit van het gebouw, de kleurstelling van de elementen en uiteraard het budget voor het project.

Voor projecten van 1000 strekkende meters en meer kunnen we namens Avery ICS-prestatiegarantie aanbieden. Middels een pre screen checklist van Avery Dennison lopen we langs het pand en inventariseren de zaken die van belang zijn bij een façade folie. Met behulp van deze checklist en een uitgebreid verslag door een SFI (Specialist Facade Installer) getrainde Avery specialist, komt uw project in aanmerking voor de ICS-prestatiegarantie. Daarnaast bieden wij bij deze grotere projecten een proefstuk aan, zodat de klant een idee heeft van het uiteindelijke resultaat voor het gehele project.

 

Uitvoering

Tijdens het uitvoeren van het werk kunt u rekenen op zo min mogelijk overlast en op applicators die getraind zijn door de Appcademy van Avery Dennison en zodoende kwalitatief hoogstaand werk zullen afleveren. U kunt op ons rekenen om uw woning of bedrijfspand een nieuwe, spuitstrakke en luxe uitstraling te geven!

Offerte Aanvraag

Vraag hier een offerte aan

Loading...
Share This